IP alapú videórendszerek

Cím

Az IP alapú videó rendszerek egyértelműen a jövő megoldásai. Kameráik maguk végzik a megjelenített képek digitalizálását és így a tartalom eleve digitalizált formában kerül a világhálóra. A képek természetesen csak megfelelő jogosultság mellett érhetők el.elszámítógépes már nem Ügyfeleink a saját igényeik szerint rendelhetnek a különböző kivitelű box, bulletin, vagy dome kamerákból, amelyek kivitelük szerint lehetnek fixek, vagy akár távolról mozgathatók, irányíthatók is. A legmodernebb készülékek képesek bizonyos önálló funkciók ellátásra, követésre, pásztázásra, gyors célra tartásra, riasztási funkciók kezelésére, más biztonsági eszközzel, pl. áruvédelmi rendszerekkel való együttműködésre is.
A keletkezett képeket digitális rögzítő eszközök kezelik, tárolják. Ezek a berendezések a felhasználó által megadott szabályok szerint eseménynaplókat, felvételkivonatokat készítenek a felhasználó számára. A percek alatt kiértékelhető anyagok értékes információkat szolgáltathatnak az üzlet működéséről, a dolgozókkal, beszállítókkal, vásárlókkal kapcsolatos helyzetekről. A kamerák hangsúlyos jelenléte jelentős visszatartó hatást gyakorol.
A digitális rögzítőink mindegyike támogat a rögzített anyagokhoz való internetes hozzáférést akár PC-ről, akár mobil eszközökről (okostelefonokról, tabletekről).