Digitális videórendszerek

Cím

A digitális videó rendszerek kamerakínálata igazán változatos, ügyfeleink a saját igényeik szerint rendelhetnek a rejtett, vagy látható, box, bulletin, vagy dome kamerákból, amelyek kivitelük szerint lehetnek fixek, vagy akár távolról mozgathatók, irányíthatók is. A legmodernebb készülékek képesek bizonyos önálló funkciók ellátásra, követésre, pásztázásra, gyors célra tartásra, riasztási funkciók kezelésére, más biztonsági eszközzel, pl. áruvédelmi rendszerekkel való együttműködésre is.
A keletkezett képeket digitális rögzítő eszközök kezelik, tárolják. Ezek a berendezések a felhasználó által megadott szabályok szerint eseménynaplókat, felvételkivonatokat készítenek a felhasználó számára. A percek alatt kiértékelhető anyagok értékes információkat szolgáltathatnak az üzlet működéséről, a dolgozókkal, beszállítókkal, vásárlókkal kapcsolatos helyzetekről. A kamerák hangsúlyos jelenléte jelentős visszatartó hatást gyakorol.
A digitális rögzítőink mindegyike támogat a rögzített anyagokhoz való internetes hozzáférést akár PC-ről, akár mobil eszközökről (okostelefonokról, tabletekről).