Kedves Látogató

 

Ez az oldal feltöltés alatt van. Természetesen kollégáink a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állnak rendelkezésére, és szolgáltatnak információt ebben a témában. Megértését köszönjük!

Zártláncú videó / kamerás megfigyelő rendszerek

Mint a visszapillantó tükör

A kiskereskedelmi veszteségek forrásainak vizsgálata egyértelműen kimutatható, hogy a hiányt nem csak a bolti szarkák, hanem jelentős részben maguk az alkalmazottak és a beszállítók, valamint adminisztrációs hibák okozzák. A vásárlói lopások elleni küzdelemben az antennás és vezetékes áruvédelmi berendezések és ezek kiegészítői kerülnek főszerepbe, ám a dolgozói és beszállítói veszteségek minimalizálása során a kamerarendszerek a leghatékonyabbak és üzlettéri jelenlétük kedvező kiegészítő hatással van a vásárlói lopások csökkenésére.
Egy jól megtervezett és kivitelezett videó hálózat olyan, mint a visszapillantó tükör: az autóban nem szükséges hátranéznünk ahhoz, hogy tudjuk, mi zajlik a hátunk mögött, bolttulajdonosként, vezetőként nem kell az üzletben tartózkodnunk ezért, hogy tisztában legyünk az ott lezajló eseményekkel. A modern, digitális technológiát használó rendszerek rögzítik és röviden összegzik számunkra az igazán fontos eseményeket, amelyek az internet segítségével a világ bármely pontjáró,l akár mobil eszközről, okostelefonról, tabletről is percek alatt visszanézhetők.