Új termékek

IR Locking Hook

Az InVue Security legújabb zárható függesztői a legmagasabb biztonságot szavatolják az értékes kiegészítő és tartozékfalak védelméhez. Az integrált, saját tengelyük mentén elforgatható függesztők zárszerkezete ugyanakkor könnyű hozzáférést és nyitást enged a felhasználónak a feltöltés és az eladás során.
Az IR Locking Hook termékcsalád része az InVUe IR Ecosystem rendszerének, amelyben az üzlet minden áruvédelmi megoldása egyetlen kulccsal üzemeltethető.

Bővebben >>

Secure Box

Az InVue Secure Boksz elnevezésű termékcsaládja tulajdonképpen a gyenge csomagolással, vagy könnyen letéphető függesztővel rendelkező prémium termékekhez képes újrafelhasználható megerősítést biztosítani. A Secure Box teljesen átlátszó védődobozként úgy biztosítja az értékes terméket, hogy azon minden termékmarketing szempontból lényeges üzenet látható marad a vásárló számára. A doboz az integrált függesztőnyíláson keresztül könnyedén felfűzhető a zárható függesztőre. A Secure Box ideális megoldás olyan önkiszolgáló üzletek számára, amelyek termékeiket a vásárlók számára hozzáférhető módon kívánják bemutatni.

Bővebben >>