Shelf Tether

Prémium kiegészítők pórázon

Az InVue Shelf Tether elnevezésű terméke azon üzletek számára jelent áruvédelmi megoldást, ahol nem használnak áruvédelmi antennákat, ám a polcokon elhelyezett nagy prémium termékeik megkövetelik a biztonságott. A fémkábelek, műanyag kötegelők sok esetben csak szükségmegoldást jelentenek, ráadásul látványuk sem vásárlóbarát. A Shelf Tether a piac egyetlen olyan megoldása, amelyet kifejezetten erre a célra terveztek.
A termékek (prémium hangszórók, fejhallgatók, laptop táskák stb.) az akasztófüleiken keresztül könnyedén felfűzhetők a visszacsévélő funkcióval ellátott esztétikus, de mégis erős acélszálas megerősítésű kábelre, amelyet InVue IR StopLok zár le. Alarmos változatban a kábel elvágása, vagy a doboz falról történő eltávolítása riasztást okoz. Az így biztosított termékek könnyedén kézbe vehetők, szükség esetén pedig egyszerűen leoldhatók az InVue IR2 kulcs segítségével. Az eszközök a telekommunikációs és elektronikai üzletekben, márkaáruházakban, hiper- és szupermarketekben jelenthet biztonságos megoldást.
A Shelf Tether termékcsalád része az InVue IR Ecosystem rendszerének, amelyben az üzlet minden áruvédelmi megoldása egyetlen kulccsal üzemeltethető.

Bővebben