Új termékek

 

USB Type-C csatlakozó az InVue szenzorokhoz

Rohamosan terjedhet az USB Type-C csatlakozó a telefonokon, a tableteken és a laptopokon egyaránt. Az Apple és a Google már korábban letette voksát mellette, legutóbb az Intel jelentette be, hogy az USB-C veszi át a Thunderbolt szerepét, ezzel mintegy eldöntötte, hogy ez a szabvány lesz a jövő domináns csatlakozója.

Jellemzők:
– teljesen szimmetrikus fej, ezért nem lehet fordítva bedugni a kábelt a portba
– adatáviteli sebessége 40 gigabit másodpercenként
– telefonok és táblagépek töltésére is sokkal inkább alkalmas, mint az UBS 3.0.
– akár helyi hálózati kapcsolatot is létesíthetünk vele

Az InVue vezetékes áruvédelmi rendszereink meghatározott típusaihoz 2015. szeptember közepétől elérhetőek az USB Type-C csatlakozóval ellátott szenzorok. A részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

 

Okosórák védelme

Az InVue Wearable Security termékcsaládja olyan egyedi, diszkrét biztonságot kínáló megoldás, amely lehetőséget biztosít a vásárlónak a termék iránti teljes elkötelezettségre. A Zips Power alapokra épülő rendszer védi és egyszersmind töltéssel látja el a vezető gyártó cégek okosóráit.

A Wearable Security termékkör egy olyan, valódi innovatív megoldás, amely lehetőséget biztosít a vásárlóknak arra, hogy az eladók segítsége nélkül is felpróbálhassák az okosórákat. A Wearable Security része az InVue egyedi IR Ecosystem™ rendszerének, amely az egyetlen olyan megoldás, amely egy kulcs felhasználásával képes kezelni egy üzlet minden áruvédelmi rendszerét.

s950 Hidden Lens Sensor

Az s950 Hidden Lens Sensor (rejtett objektív szenzor) páratlan vásárlói élményt biztosít: lehetőséget ad az üzletek eladóinak arra, hogy egész sor optikát bemutathassanak úgy, hogy közben a kamera és a lencse védelme is magas szinten biztosított legyen.
Az s950 Hidden Lens Sensor szintén megbízható védelmet biztosít azokban az esetben is, amikor a megszokott másodlagos lencsvédő szenzor és a műanyag kötegelő használata nem megengedhető.
Az s950 Hidden Lens Sensor-t azoknak a kereskedőknek és márkaüzleteknek tervezték, akik felső kategóriás DSLR kamerákat és hozzájuk Smart Lock zárral szerelt vitrinből széles objeltív választékot kínálnak ügyfeleiknek.

s2800 rendszer

Az InVue 2800-as szériájú berendezécsaládja egy olyan flexibilis, többcsatornás biztonsági rendszer, amely lehetőséget biztosít a kereskedőknek arra, hogy egy bútoron, bemutatófalon egyszerre tudjanak bemutatni többféle, akár azonos gyártótól származó elektronikus készüléket és azok tartozékkínálatát.
A pult alatti kiépíthető, “időálló” technológiát jelentő rendszert úgy tervezték, hogy különböző áramellátó egységei és széles érzékelőkínálata segítségével, a felhasználó pillanatnyi igényeinek megfelelően, bármikor átalakítható, átkonfigurálható legyen az újonnan piacra kerülő termékek bemutatására, védelmére és töltésére.

Az s2800-as rendszer része az InVue egyedi IR Ecosystem™ rendszerének, amely az egyetlen olyan megoldás, amely egy kulcs felhasználásával képes kezelni egy üzlet minden áruvédelmi rendszerét.