Vezetékes árufelügyeleti rendszerek

Napjaink leghangsúlyosabb feladata

A modern kereskedelem a fokozott vásárlói élményre épít. Ehhez gondoskodnia kell arról, hogy termékei szó szerint kézzelfoghatóvá váljanak. Az ezzel együtt járó veszteségi kockázatot az áruvédelmi megoldások hivatott ellátni. A feladat jelentős része megoldható hagyományos mechanikus és/vagy antennás elektronikus módszerekkel, ám ezek nem képesek minden termék védelmére.
A laptopok, MP lejátszók, navigációs eszközök, borotvák, epillátorok, szerszámgépek stb. hatékony kereskedelme nem képzelhető el ezekkel a megoldásokkal. Olyan eszközökre van szükség, amelyek erősen rögzítik ezeket a termékeket, lehetőséget adnak azok kézbevételére, kipróbálására, ám kellő biztonsággal meg is védik, sőt gondoskodnak a polc, a display rendjéről is. Ezek a készülékek a vezetékes árufelügyeleti rendszerek.
A telekommunikáció és az informatika fejlődésével robbanásszerűen megnőtt az igény a mobil telefonok, kamerák, tabletek és ezek tartozékainak hatékony, élményszerű bemutatására. Ezeknél a drága és kurrens termékeknél a maximális vásárlói élmény megteremtése érdekében a magas szintű védelem mellett alapvető elvárásként jelentkezik a megfelelő töltés átvitele.

A WegaTech által forgalmazott vezetékes árufelügyeleti rendszerek a világpiac vezető megoldásait képviselik. Az amerikai cég úttörő megoldásaival minden feladat megoldásához minőségi, megbízható és mutatós megoldásokat kínál.