Új termékek

HyperGuard antennák az alufóliás árnyékolás kivédésére

Az alufóliás árnyékolás problémája nem új keletű, ám hathatós megoldások eddig csak olyan üzletek, áruházak számára készültek, amelyek nem használnak fém bevásárlókocsikat. Főként tehát a szuper- és hipermarketek, barkács- és elektronikai áruházak profi tolvajai ellen jelenthet hatékony megoldást dán partnerünk új HyperGuard rendszer, amely a fém trolik használata mellett is nagy biztonsággal képes kijelezni az alufóliás árnyékolást.

EAS Remote Service

Az áruvédelmi antennák szervizelés nem jelent egyszerű feladatot azokban az esetekben, amikor az adott rendszer több száz kilométerre van a szolgáltatást nyújtó cég legközelebbi telephelyétől is.
Az áruház joggal várja el a gyors szolgáltatást, az áruvédelmi partner pedig joggal számol el kiszállási költséget munkájáért. Az EAS Remote Service internetes alapokon teremt kapcsolatot az arra alkalmas áruvédelmi antenna és a szolgáltatást végző cég számítógépe. A mobil internet korában ez a szolgáltatás gyakorlatilag a bejelentést követő néhány percben megoldást jelenthet a rendszer beállítási problémáira. Ha figyelembe vesszük egy-egy távoli kiszállás költségeit, akkor könnyen belátható, hogy EAS Remote Service milyen gyorsan megtérülő befektetést jelent az áruvédelmi felhasználók számára.