A háromévenként megrendezésre kerülő Düsseldorfi Euroshop Kiállítást és Vásárt mindig fokozott érdeklődés jellemzi mind kiállítói, mind látogatói oldalról: a gyártók itt mutathatják meg legújabb fejlesztéseiket, mondhatni jövőképüket, míg a felhasználók itt juthatnak új ötletekhez, megoldásokhoz. Az idei kiállításon két stratégiai partnercégünk is színvonalas bemutatóval fogadta érdeklődőit.

A Gateway Security arra széles áruvédelmi antennaválasztékra helyezte a hangsúlyt, amely évek óta megkülönbözteti versenytársaitól. A svéd cég a Gunnebo-val való egyesülése óta először mutatkozott be a szakma előtt, sőt a három alaptechnológián (RF, EM, AM) túl a DualTech berendezések terén is újdonságokkal tudott előállni.

A Gateway rádiófrekvenciás (RF) berendezéseinek népes családja egy igazán exkluzív 8,2 MHz-es digitális RF berendezéssel, valamint formailag teljesen megújult 8,2 MHZ-es plexi csúcsmodellel (Apex II) gazdagodott.

Az AM termékkörben új, teljesen átlátszó plexiantenna, valamint egy extrém széles kijáratok védelmére alkalmas szélesebb StarGate antenna kapott helyet. Igazi újdonság a Gateway Midi Pad elnevezésű többfunkciós automata hatástalanító is.

Az Alpha Security igazán impozáns standján is számos újdonság fogadta a látogatókat. Itt került európai bemutatásra az a 3-Alarm fantázianévre keresztelt védőtok-család, amely az üzleten belüli manipulálásokra, az áruvédelmi antennák hatására maga is riasztó jelzést ad akár még az áruházon kívül is. A cég ezen kívül új megoldásokat kínál írható DVD gyűjtőcsomagok, dupla festékpatronok és nem helyhez kötött vezetékes árubemutató rendszerek terén is.