ELEKTROMÁGNESES RENDSZEREK

Az áruvédelem nagy túlélői
Elektromágneses rendszerek - WegaTech

A drogériák, hiper -és szupermarket, barkácsáruházak termékek széles választékát kínálják önkiszolgáló polcaikon. Ezek jelentős része komoly kihívást jelent áruvédelmi szempontból: kicsik, fémből készülnek, vagy valamilyen fémcsomagolással rendelkeznek, amelyet csak a Tagit 3D EM rendszere képes igazán hatékonyan megvédeni.

A Tagit számos címkéket és áruvédelmi antennát kínál, amelyek lehetővé teszik az áruházak számára, hogy áruikat nyitott, de mégis biztonságos módon mutassák be vásárlóiknak. EM berendezésekkel szinte minden termék hatékonyan megvédhető.

A TAGIT EM berendezések magas minőségű alkatrészek felhasználásával készülnek. A szabadalmaztatott 3D detektálás kiváló érzékenységet eredményez minden címkepozícióban akár 115cm-es antennatávolság esetén is.
Válasszon EM készülékkínálatunkból és győződjön meg az EM technológia lehetőségeiről!

Tudjon meg többet speciális könyvtári és dokumentumvédelmi megoldásainkról!

A 3D EM technológia

A 3D elektromágneses áruvédelmi berendezés (3D EM) legfőbb tulajdonsága, hogy ellentétben a hagyományos (2D) EM berendezések 60-80%-os, detektálási valószínűségével, a 3D készülékek 90% felett észlelik a címkét.

Erre oly módon képesek, hogy ez a rendszer a címke rezonálását kiváltó mágneses teret mindhárom térirány mentén másodpercenként többször is megforgatja. A védelmi fémszál az antennák közötti áthaladás ideje alatt többször is kedvező helyzetbe kerül ahhoz, hogy a rendszer magabiztosan érzékelhesse azt.

magneses-iranyok

Megfizethető biztonság

A Tagit 3D EM rendszere egyedülálló hatékonysággal képes
az öntapadós címkék detektálásra fémeken, íves felületen, vagy apró tárgyakon.

alu-tasak

Alufóliás csomagolás
A Tagit EM címkéket nem árnyékolja le az alufóliás csomagolás.

fem-csomagolas

Fém csomagolás
A Tagit EM címkék detektálhatók fém felületeken.

szines-tollak

Apró termékek
A Tagit EM címkék elhelyezhetők az apróbb termékeken is.

fempalack

Fém palackok
A Tagit EM címkék működnek íves fém felületeken is.

EM címkék bármely EM berendezéshez

A Tagit által kifejlesztett és birtokolt EM címke gyártási technológia szerint a teljes gyártási folyamat
– a fém öntésétől egészen az ügyfél logójának a kívánt címkére nyomtatásáig – házon belül zajlik.

A kiskereskedelemben leginkább használatos 32mm és 63mm közötti szabványos címkevariációk száma
jelenleg több, mint 300. Ezek legtöbbje az ügyfelek egyedi igényei szerint készül.

Kínálatunkban széles választékban találhat címkét olyan ismert gyártók berendezéseihez,
mint a Checkpoint/Meto, a 3M, a Sensormatic, a Gateway, a Certus, vagy a Dialoc.

DUAL LABELS
Speciális kettős EM címke megoldás azoknak az üzletláncoknak, amelyek két különböző EM rendszert használnak. Ez a címketípus univerzális megoldást jelent forráscímkézési elképzeléseikhez.

TWIN LABELS
2 párhuzamos B (Barkhausen) szálat tartalmazó címke, amely zajos környezetben, vagy széles antennatávolságok esetén jobb detektálhatóságot eredményez.

POWER LABELS
Rövidebb, nagyobb teljesítményű címke, amelynek detektálhatósága megegyezik a hosszabb címkékével, lehetővé téve ezzel a kisebb termékek hatékony védelmét.

PRICING GUN LABELS
Árazópisztolyokhoz használható címketípus, amely lehetővé teszik, hogy az árcímke és a védelem egy munkafolyamatban kerülhessen fel a termékre.

PUSH-IN LABELS
Kemény műanyag címke, amelyet a celofán rétegét keresztülszúrva rejthetünk csomagolásban, megnehezítve ezzel a védelem illegális eltávolítását.

TAIL TAGS
Rendkívül vékony, mindkét oldalán ragasztócsíkkal ellátott címke, amelyet könyvek és a folyóiratok lapjai közé való beillesztésre tervezték. Szinte láthatatlan védelmet jelent. Teljes mértékben kompatibilisek az összes, nem Tagit ™ rendszerrel és címkével.

FOOD LABELS
Nyomtatható védelmi címke, amely úgy terveztek, hogy használható legyen bármilyen típusú áruházi mérleg nyomtatójával anélkül, hogy gyengítené a nyomtatás minőségét.

PAINT BRUSH WRAPS
Árazópisztolyokhoz használható címketípus, amely lehetővé teszik, hogy az árcímke és a védelem egy munkafolyamatban kerülhessen fel a termékre.

Példák a címkék használatára

slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
slider6
slider7
slider8

Csökkentse veszteségeit! Ismerje meg behatóbban saját üzletét!
Növelje a vásárlás élményét!

KÉRJEN SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓT!