Széferek

Safer

A „safer” mint elnevezés a korábbi gyártó cég (MW Security) szabadalma volt, és olyan policarbonátból készített, átlátszó védőtokot jelölt, amelyik csak a speciális zárszerkezet oldása után nyitható. A legelső széferek audió – videó kazetták védelmére készültek, majd követték a műsorhordozók folyamatos átalakulását. Napjainkban már csaknem 100 féle méretű széfer létezik és a védendő termékek a legkülönbözőbb kategóriákból kerülnek ki.

SLS Saferek

Az SLS rövidítés (Single Locking System) a szimpla zárszerkezetet jelöli, amely egyszerűbb kivitelt, kedvezőbb árfekvést tesz lehetővé. Ezek a védőtokok olyan kerek mágnes nyitóval nyithatók, mint a kemény etikettek.

DLS Saferek

Az DLS rövidítés (Double Locking System) a dupla zárszerkezetet jelöli, amelyet nehezebb manipulálni. Ezek a védőtokok a hosszúkás két pontos mágnes nyitóval nyithatók, magasabb biztonsági fokozatot képviselnek.

Széferek

Újdonság – invue_logo IR Safer

Az InVue egyedülálló IR Ecosystem kulcsrendszere nem csupán a biztonsági állványok kezeléséről és a vitrin- és szekrényzárak, függesztők gyors, biztonságos és hatékony védelméről gondoskodik, hanem egyedülálló módon a saferek kezelésére is alkalmas. Hatalmas kulcskarikák helyett így egyetlen kulcs segítségével minden üzletbiztonságot szolgáló eszköz könnyedén kezelhetővé válik.

Bővebben >>

   
Szórakoztató elektronikai cikkek Ideális védelem a kisméretű, de nagy értékű árucikkeknek, mint pl. nyomtató patronok, memória kártyák, csatlakozók, telefonok, akkumulátorok részére.
   
Multimédia Az első széferek még audió kazettákra készültek, ma már videók, CD-k, DVD-k, szoftverek és különböző játékok védelmére használják ezeket a védőtokokat.
   

Health & Beauty vagyis Egészség & Szépségápolás

Egyre több nagy értékű de kis méretű kozmetikai cikk szorul aktív védelemre, mert a nyílt értékesítési rendszer megköveteli a fokozott biztonságot. Lényeges szempont, hogy a védőtokok jól illeszkedjenek a a védendő termék méretéhez és esztétikusak legyenek.

   

Gyógyszerek

Bizonyos recept nélkül vásárolható gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, terhességi tesztek értékesítési könnyítése, új kereskedelmi egységekben történő megjelenése megkövetelik a fokozott védelmet, erre is ideális megoldás a széfer.

   

Barkács cikkek

Szinte végtelen a száma azoknak a kisméretű kéziszerszámoknak, fúróknak, alkatrészeknek, melyek népszerűek, nagy az értékük, fokozott veszélynek vannak kitéve a barkácsáruházakban. Ráadásul itt még azok a szerszámok is kéznél vannak, amelyekkel a visszaélést meg lehet kísérelni. Erre is megnyugtató megoldást nyújtanak a széferek.